Filme noi online hd gratis subtitrate in limba romana !

Suicide Squad 2016 : film de actiune

0
( High Definition )


Filmul Suicide squad 2016 : Film de actiune cu supereroi este un film regizat de . Genul filmului Actiune, aventura, comedie, supereroi.

Descriere 9 months

Filmul Suicide squad 2016 : Film de actiune cu supereroi este un film regizat de . Genul filmului Actiune, aventura, comedie, supereroi. Filme noi online HD: Titanic 1997 Suicide Squad 2016 Gangster Squad – Elita gangsterilor 2013 hd subtitrat in… Divergent 2014

Gen: Actiune, Adventure

Descriere: În 2016, Warner Bros. lansează două filme de DC. În primul rând up este Batman v Superman: Dawn de Justiţie, titular de caractere de care toată lumea a auzit. Mai târziu în acest an, deşi, Film-tate dintre cei va fi tratat la un alt tip de carte de benzi desenate film. Sinucidere echipa va urma un grup de supervillains care sunt constrâns în gând pe misiuni periculoase. Asta-i drept: nu va fi un super-erou headlining acest film-este un grup de baieti rai! Suicide Squad a fost o prezenţă importantă în universul DC, din moment ce scriitorul John Ostrander revitalizat grupului în anii 1980, iar acum acestea sunt obtinerea de şansa de a străluci în universul Cinematic DC.

In rolurile principale: , , ,

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?